Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du älskar någon som inte visar kärlek tillbaka.




Varför älskar vi någon som inte älskar oss tillbaka?

Finns det någon mening med allt som sker?

Ja, det tror jag att det gör.

Jag tror att vi är här för att lära oss.

Jag tror att den du älskar,

kanske är din älskade på andra sidan.

Kanske är det din bästa vän.

Hon / han har kanske inte förstått det ännu,

kanske inte är öppen i hjärtat och själen.

Ge inte upp.

Tiden är kanske kortare än vi tror.

Ja, det liv vi lever här känns långt för oss,

men livet känns kort på andra sidan.

:)

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-18 19:44



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kan man lita på att den kärlek som
vi ger någon som inte visar något
tillbaka ändå blir en lönsam kärlek

varför alls ge något till någon som
man ej är säker kan betala tillbaka

hur kan man veta det lönar sig att
göra någon en osjälvisk handling

våga prova och du är född på nytt
ditt hjärta fylls till brädden i kärlek!
2011-02-19

    Ken Cassel
Fint Nina!
:)

Kramar!

Ken
2011-02-18

  Peter Olausson VIP
goda tankar!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP