Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till dig

är komplicerad

men ändå okomplicerad




Du måste förstå

Du måste förstå,

att om jag älskar dig,

så bara älskar jag dig.

Du måste förstå,

att jag även älskar andra,

men inte på samma sätt.

Du måste förstå,

att när jag älskar dig,

så är det på ett annat sätt.

Ja, när jag älskar dig,

då älskar jag dig bortom allt vett.

Då älskar jag dig så hett.

Ja ,då bara älskar jag dig,

såsom jag älskar dig,

utan vett

och utan att någonsin bli mätt.

Ja, jag liksom bara älskar dig, i evig tid.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-19 13:09



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Lärleke kärleke
härleke därleke
Minsmeke dinsmeke
munsmeke dunsmeke
Vindbleke kindbleke
Ländveke tändveke
Sjungeke tungeke
Kärleke lärleke
därleke härleke
2011-02-20

    ej medlem längre
Vackert....!!!!!
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP