Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen papperskorg

 

Jag är,

ingen

 papperskorg,

 som man kan kasta skräp i.

Jag är, 

ingens

papperskorg.

Hör ni det!

 

Du är ingen papperskorg.

 

Nej,

du är

 för fin

för det, 

min vän.

Lita på mig.

 

Tro inte, att du inte duger.

Du duger, precis som du är.

Du är så mycket mer, än bara du.

 

Du är större, vackrare, känslosammare, 

och mer kärleksfull, än du någonsin kan tro.

 

Du

ska bli,

 en diamant.

Hård på ytan.

Starkare än starkast.

Gnistrande och klar.

Underbart skön.

Fylld av,

 kärlekens ljus.

Fylld av kärleksenergi.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-20 11:26



Bookmark and Share


    Snelin
Gud så vackert skrivet!
2011-02-20

  Lena Själsöga Keijser
ser diamanten stråla
den bekräftar
dina ordbilder
innan denna skrev du två
efter denna skrev du två

diamanten är bekräftelseljuset
vandrar vi djupare in i den
ser vi mångfaldens skönhet stiga ur vad
ur
kol

tack
2011-02-20

  Johan Bergstjärna VIP
Sköna ord som jag behövde läsa just nu, tack!
2011-02-20

  Ari Viklund
ingen är en papperskorg
men alla är kärlekskorgar
fyllda med kärleksenergi!
2011-02-20

    AA VIP
Vackra tankar. // AA
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP