Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en vän :)


Love

Love is power.

Fire burning in my heart.

Loverevolution.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-20 17:39



Bookmark and Share


  Ari Viklund
*kärleksrevolution*
*skrivs i stjärnskrift*
*litet ord, stor kraft*
2011-02-20

  M.A.J.R
Som fortsätter inspirera =) Tack för en underbar dikt ^^
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP