Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

 

Vi älskar  varandra,

       du och jag.

             Vi.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-05 16:45



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kärlek stavas vi
2011-03-06

  Lena Själsöga Keijser
det är storvackra ord detta
vi... var i
verka inom
våga inom
vilja i
värnadens iris

tack
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP