Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

:)

Varje dag,

lever jag.

Ja, jag lever,

i min själs visdom och kärlek.

Jag tänker inte bara.

Jag känner,

 i hjärtat.

Jag är.

Varje dag, är jag

 i kärlek.

Varje dag, lever jag,

i

är.

Varje dag, ger jag,

från djupet av mitt hjärta,

till alla jag möter.

Ja, det känns så skönt,

att vara

 i

är.

 :)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-23 14:32



Bookmark and Share


  Ari Viklund
i varje människa man möter
i kärlek varje dag sker under
2011-02-25

  Lena Själsöga Keijser
vet du....

tack
2011-02-24

    Ken Cassel
Ja, du är skön du, Ninananion!
:)
Så full med kärlek!
Gillas!

Kramar!

Ken
2011-02-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig att läsa. =) Väldigt bra. =)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP