Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyser

D

u

l

y

s

e

r

i

mitt

mörker.

Kärlekens

vackraste

ljus.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-23 17:40



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kärlekens ljus
lyser i mörker
och allt får liv
2011-02-25

  Lena Själsöga Keijser
underbart vackert

tack
2011-02-24

    ej medlem längre
Din text ser ut som ett halssmycke, så sött.
Ditt innehåll är super fint. Så känns kärlek.. verkligen.
2011-02-23

  Johan Bergstjärna VIP
Du lyser i mitt mörker också! : )
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP