Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som ger, den får  ~   kärlek

Livselexir ~ Nyckel




Kärlekscirkeln

                           

                            Jag älskar dig

               ♥                                               ♥

 

      ♥                       I en evighet                     ♥

 

               ♥                                              ♥

                            Du älskar mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-25 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fiffigt och sött !!!
2011-02-26

  Lena Själsöga Keijser
mycket vacker bild i sin helhetsandning

tack
2011-02-26

  Ari Viklund
av kärlek - är evig - du får

jag ger - av kärlek - är evig

av kärlek - är evig - jag får

du ger - av kärlek - är evig
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP