Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir ~

Nyckel




Namaste

Namaste

 

Mina händer mot dina,

 

dina händer mot mina.

 

Stjärnljus i våra ögon.

 

Kärlek och ljus,

 

flödar in i våra hjärtan.

 

 Namaste

 

Jag hälsar på din gudomliga själ.

 

Du hälsar på min gudomliga själ.

 

Och då vi möts, i våra hjärtan,

 

blir vi åter ett.

 

Vi är jämlikar.

 

Vi är älskande.

 

Vi är.

 

Vi är åter vi.

 

Vi som älskar.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 1065 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-02-28 08:37



Bookmark and Share


  M:tin
Så vacker!!!!!!
2016-04-03

    Birgersdotter VIP
Så vacker och skön text...vi som älskar
2011-11-18

  Ari Viklund
så enkelt det är, vi hälsar
så vacker vi är, varandra
så kärlek vårt vara, är ett
så gudomliga, är vår själ
2011-03-02

  Linda CH VIP
Namaste "När du är på den platsen i dig där allt är sant och jag är på den platsen i mig, då är vi båda en." Djup visdom.
2011-03-01

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt vackert. =)
2011-03-01

  Elwania
nice text
2011-03-01

  Aisha VIP
mycket vacker

tycker om!
2011-03-01

    ej medlem längre
Mycket fin!
2011-02-28

  Linda CH VIP
Meditativ vacker text att njuta av.
2011-02-28

    ej medlem längre
Du är på den platsen i dig där allt är sant och jag är på den platsen i mig, då är vi båda en. Tack
2011-02-28

  Anton the poet
skön text, slutet är grymt!
2011-02-28

    ej medlem längre
Namaste vackra du med Ljus i blick..
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP