Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag älskar dig.

 

När jag älskar dig,

älskar jag dig,

precis som du är.

För du är mig så kär.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-04 11:50



Bookmark and Share


  Ari Viklund
det finns ju ingen
finare än just den
som är jag, ingen
lycka är utan den
som är jag. ingen
2011-03-04

  mare VIP
Fin dikt !
2011-03-04

    ADI Nehlin
Fin, fin..precis så skall det vara..att man blir älskad för den man är
2011-03-04

    Ken Cassel
Fint Nina!
:)

Kram!

Ken
2011-03-04

  Mow Dean VIP
Härligt!

Skaffa en megafon och gå runt på stan och ropa samma sak!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP