Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelser

utformade efter bästa förmåga
dansar våra jag på linor i skymningen
på tå
för att nå
olyckan överrumplar
men har inte förvånat på länge
det är år sedan jag häpnade
över olyckans brutalitet

vi smeker morrhåren känslokallt
bakåtsträvande i tidens nyanser
vaggar jag dig motsols
med pistolmynningen nära till hands
nära till döden
med ett avtryck
lämnar jag min plats
för någon annan
med bättre sikt

någon annan med intakta steg
och ballerinatakter i blodet
för jag har så svårt att nå
trots att jag kan stå
på tå

färgerna dansar igen




Fri vers av Linda A
Läst 455 gånger
Publicerad 2005-12-15 18:10



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Även små dansöser som dansar i otakt får finnas,ska finnas! Här skriver en stor poet i vardande och hon ska finnas med länge så att vi får glädjas åt hennes ord! För övrigt har jag svårt att kommentera denna. Bra form...men"häpnades"? vad är det för ord? Mig stör s-et./ Ingrid
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A