Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en föredetta arbetskamrat.




Hon

Hon.

Den falska.

Hon log.

Hon skrattade.

Hon skrek på mig,

när ingen såg.

Hon var sur.

Hon sa förlåt.

Hon sa att hon varit sur,

 för att hon var hungrig.

Hon gjorde mig ledsen inombords.

Hon gjorde likadant, många gånger.

Hon grät krokodiltårar

och sa till andra,

att hon inte vågade säga till mig.

Jag som aldrig sa något elakt ,

eller gjorde något elakt,

så att andra sa till mig,

att hon var rädd för mig?

Jag fattade ingenting.

Men min tystnad, kanske skrämde henne?

Mitt lugn, kanske skrämde henne.

Eller kanske var det så ,

att hon skämdes,

för hur hon var

och var rädd ,

att jag skulle skvallra på henne?

Hon var för djävlig.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-04 14:48



Bookmark and Share


  Ari Viklund
men alltid kärlekens frö, kan
även i torraste jord, bida sin
tid, väntar på regn, som kan
ändra på allt, för under sker.
2011-03-05

  Lena Själsöga Keijser
ofta är det så att kaos lever i det inre söker blåsa storm i lugna hav ... det fungerar ej då kommer förlåt...så verkar det som att genom detta sagda förlåt är det tillåtet att upprepa...
2011-03-04

  queenia
troligtvis har du rätt. Din tystnad och lugn skrämde henne. Hon hade inget att ta på. Hennes beteende skrämde henne också...

Sådana individer finns överallt. Bara lära sig att leva med dem och inte låta dem ta energin ur sig... :)
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP