Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselixir




Älskar dig, ända in i evigheten.

 

Älskade.

 

Jag vet att du läser.

Jag vet att du ser.

 

Jag vet att du vill säga,

orden till mig.

 

Jag vet att du känner,

min innersta dröm.

 

Ja, jag vet älskade,

att jag bor i ditt innersta rum.

 

Men livet är en dröm

och jag vandrar i stjärnvindar,

lyser i hjärtan,

flyger i stjärnstoft,

glöder i din själ.

 

Älskade.

Vi möts på andra sidan,

du och jag

och där ska jag vara,

för evigt din.

 

I evig tid älskade.

 

I evigheten,

ska jag lysa med dig,

brinna i ditt hjärta,

rista stjärnor i din själ.

 

Jag ska andas din luft,

ja, brinna så starkt med dig.

 

Vandra hand i hand med dig,

ända tills tidens slut.

 

Älskar dig, ända in i evigheten.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-04 15:15



Bookmark and Share


    Maryanne
Så vackert!
2011-03-05

  Ari Viklund
de orden har sån energi att
det pirrar upp i hårrötterna
små små ljusblixtar sprakar
och spritter av ljusets kraft!
oemotståndliga kärleks ord
som förtrollar och förvirrar,
till kunskap om värme i ljus,
som inget saknar att hjärta
och själar kunna omfamna!
denna dikt är för underbar.
2011-03-05

  Lena Själsöga Keijser
denna kväll är jag lite bildrik... andas in denna vackra kärleksförklaring, ser en dörr eller mer en gestalt vandra genom dörren...är det en dörr ... är det andra sidan.. finns det... eller...eller... skönhet andas i dina ord vilka är kärlekskupor
2011-03-04

  Känslovarm
"Men livet är en dröm

och jag vandrar i stjärnvindar"
Så otroligt, otroligt vackert. (i vanlig ordning)
2011-03-04

  mare VIP
Vacker dikt
2011-03-04

    Ken Cassel
=)
Fint vännen!

Kram
2011-03-04

  queenia
skimrande vackra ord... <3
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP