Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselixir

Till dig




En ängel viskade

 

En ängel,

 

av ljus och kärlek,

 

viskade i mitt öra.

 

 

Hon viskade,

 

det du behöver höra.

 

  

Hon viskade så ömt,

 

det du glömt,

 

att allt är vackert.

 

 

Hon viskade så ömt,

 

det du glömt,

 

att ditt hjärta är vackert.

 

 

Hon viskade så ömt,

 

det du glömt,

 

att du är magisk.

 

 

Hon viskade så ömt,

 

det du glömt,

 

att din själ är vacker.

 

 

Hon viskade så ömt, 

 

det du glömt,

 

att du älskar dig.

 

 

Hon viskade så ömt,

 

allt är vackert,

 

 ditt hjärta är vackert,

 

du är magisk,

 

din själ är vacker

 

och minns, att du älskar dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-05 09:29



Bookmark and Share


  Filosofen2
åppppppppppp,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdsssss...............................,

Min kise råkade trampa på tangenterna.... Detta var så vackert...
2011-03-07

  SvartaFåret
Mycket vacker dikt som värmer i vintermörkret!
2011-03-05

    ej medlem längre
Mycket vacker! Gillar!
2011-03-05

  Lena Själsöga Keijser
kärleksord vilka vi i var stund skall bruka i
evigandning
2011-03-05

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-03-05

  Ari Viklund
o, med pukor och cymbaler,
med harpor och trumpeter,
ska detta budskap höras så
vida ikring, och dörrar skall
öppnas i hjärtan som glömt
2011-03-05

  mare VIP
Fin varm dikt !
2011-03-05

    ej medlem längre
Tack för den änglahälsningen
2011-03-05

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
en röst som väcker
glädje och värme
2011-03-05

    ej medlem längre
Så fin och så min favoritmusik till det, underbart!
2011-03-05

    ADI Nehlin
fin..en sådan ängel behövs
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP