Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som älskat och älskats

vet




Den som

 

Den som älskats,

vet hur kärleken känns.

 

Därför blir avsaknaden

av kärleken desto större.

 

Den som älskats så,

vet hur kärleken känns,

vet när kärleken fattas den.

 

Den som älskats så, 

längtar kärlekens varmaste famn.

 

Den som älskats så,

längtar kärlekens förståelse.

 

Den som älskat så,

längtar att få vara guldet ,

i stjärnvinden,

som smeker själarna i en evighet.

 

Den som älskat så

vet hur det känns, när hjärtan slår.

 

Den som älskats så,

vet hur kärleken känns,

när den  lyser  så starkt

och blinkar trygghet, 

på stjärnhimlen.

 

Den som älskats och älskat har,

vet hur kärleken känns,

 när den är sann.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-03-05 21:35



Bookmark and Share


  aol
enkel rak sjungande vackert
2012-09-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader vilka berör med både känsla och skönhet. =)
2011-03-07

  Linda CH VIP
Underbart skön!
2011-03-06

  mare VIP
Precis !! Bra !!
2011-03-06

  TT
...den här gången har du verkligen skapat en text som berör djupt...skriven med så mycket positiv energi...fylld av så underbara liknelser och vackra ord...gillar mycket!!!
2011-03-06

    Ken Cassel
Tjusigt, Ninanion!
:)

Kram
2011-03-06

    ADI Nehlin
underbar text..visst är det så
2011-03-06

  Ari Viklund
sann kärlek är allt
2011-03-06

    ej medlem längre
Bra formulerat..så känns det !!!
2011-03-06

  ExtraordinaryMe
så enkel, så vacker, så rätt.
2011-03-05

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2011-03-05

  Filosofen2
Älskar denna text
2011-03-05

    ej medlem längre
Mycket berörande och vacker!
2011-03-05

    ej medlem längre
Fint!
2011-03-05

    ej medlem längre
Livets skola. Livets gåva.

Fint skriftat!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP