Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbaraste sol.

 




Sol

Jag älskar solen.                            :)

Ja, solen ger oss kärlek.                 :)

Kärleksljus,                                     :)

som är energi .                               :)

Det vi behöver för att må bra.         :)

Som gör att vi kan ge.                      :)

Ge mer kärlek .                                 :)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-07 20:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnliga solar sprider värme varhän
2011-03-09

  Janne
Så vackert skrivit
solskensfina rader!
2011-03-08

  Linda CH VIP
Solen är bäst....!
2011-03-08

  Lena Själsöga Keijser
så möter våra ansikten solen
stiger in
så lyfter vi ögonen in i trädens kronor
solen säger se
se tusensolar
då vet du älskade barn
tusensolar är tusen gånger tusen gånger tusen i allt ett

tack leendesol
2011-03-08

  Ari Viklund
tack solen för att
du så skön lyser
över oss med ett
å, vad jag myser
2011-03-07

    //Nikita
Håller med :D
En solig morgon kan göra en hel dag :)
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag tror bestämt att du själv är en lite glädjesol, minsann! :)
2011-03-07

    AA VIP
Instämmer i dina rader. Ljuset ger hopp och energi. // AA
2011-03-07

  Filosofen2
Kärleksljus
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP