Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir




Ödet

Ödet är det som ger livet mening.

Ödet är alla sammanträffanden .

Ödet är det vi styr med våra tankar.

Ödet är vad vi gör det till.

Ödet är det vi behöver möta för att bli hela.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-09 15:14



Bookmark and Share


  Filosofen2
Ödet finns över allt, sen är det upp till oss hur vi möter det. Beroende på var vi befinner oss i livet tar vi det till oss på olika vis. Ibland måste vi tacka nej till ödet, för vi har för mycket att göra med oss själva.
2011-03-10

  tess_
ja kanske är det så, bra skrivet!
2011-03-09

  Ari Viklund
ödet är likt en målad
linje i golvet men ej en
väg som hindrar oss
följa den riktiga vägen

ingenting på jorden
och ingenting i himlen
kan någonsin skaffa
sig makt över kärleken
2011-03-09

    ADI Nehlin
fint..så är det nog
2011-03-09

    Bo Bjelvehammar
eller dårskapen i all klokhet?
2011-03-09

  TT
...inget är en slump...allt är förutbestämt...?
2011-03-09

  Lena Själsöga Keijser
öde
ödet

så vackert då vi inser
straffdom finns ej i ödet
2011-03-09

  Filosofen2
Underbara tankar:)....
2011-03-09

    Ken Cassel
Så sant så, Ninanion!
:)
Du är lika klok som alltid!

Kramar!
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP