Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta är vi ett

I mina drömmar,
i mina tankar
är du mig så nära

I mitt hjärta är vi ett
Du är en del av mig
Jag är en del av dig

Själar som sammanstrålar
ur mörkrets djup
in i oändligheten

Förevigt
sammanbundna

Sammanvävda
som ett nät
från tidernas begynnelse

Så nära i tanken
i sanningens ljus
Så långt bort
i levande livet

Jag saknar dig så .....




Övriga genrer av solglimt
Läst 692 gånger
Publicerad 2005-12-16 10:47



Bookmark and Share


  sol
en till sol som lyser här.
förmedlar saknad vackert.
önskar dej lycka.
2005-12-16

  Natalie VIP
Åhh så otroligt vackert..
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

solglimt
solglimt