Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt dina rädslor.

Man måste gå in i rädslorna.

Ja, känna dem.

Så att de inte växer och blir så stora,

att de tar över våra liv.

När vi går in i rädslorna,

så blir de mindre.

Ja, vi känner dem inte alls till slut.

De blir betydelselösa.

Och då finns de inte längre i våra liv.

Ja, så att vi inte drar till oss den starkaste känslan,

möter det vi är mest rädda för.

Utan möter det vi älskar,

i djupet av vårat hjärta.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-08 11:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
rädsla
vara rädd
är ett skeende vi skall närma oss sakta
se rädslan
vad säger den
ofta är det
mycket gott att ha en hand nära
tills vi ser rädslans hjärta
den bär ej vilja till skada

tack
2011-03-09

  Ari Viklund
sitt ej ensamma, och vela
för att möta, egen rädsla
utan sök en vän, att dela
tunga bördor, med dina
för kärlek, kan alltid hela
2011-03-08

    ej medlem längre
Mycket sant !!!
2011-03-08

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra skrivet. =)
2011-03-08

  Junitvillingen
Precis så är det! Vi kan varken hoppa över, smyga under, eller gå runtikring rädslorna...vi måste MÖTA dem! Först då kan vi bli fria från dem...du har SÅ rätt vännen. *Kram* och tack för läsningen av en mycket fin text!
2011-03-08

  Filosofen2
Underbar och värd att läsas av många:)
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP