Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text jag skrev när jag satt i tvättstugan, lyssnade till tvättmaskinens dunkande och hade allmänt tråkigt..


Mulliga Malin

Medelålders mycket mulliga Malin meddelade med missnöjd, moloken min:
”Min makabra mullighet måste minskas! Magen möjliggör massiv madrass!!”
”Marginellt, min mysiga Malin!”, menade Malins monstruöst maffigare, men märkligt malliga mamma, Martina, mestadels misslynt, mest med motivationen: ”Mogen madam med mängder make-up mår mentalt magnifikt med meningsfull mullighet.”
”Men mamma…”, malde Malin matt.
”Malin!!”, manade mamma, mördande meningsföljden, men medgav muntert: ”Möjligtvis måste min Malin med massiv madrassmage måtta mer mot mode med modeller mega-large. Men Malin: missgynna medium!!!”




Fri vers av Mickey Blue Eyes
Läst 878 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2004-07-15 16:28



Bookmark and Share


  Arowana
Mycket meditativt med minimalistiska mellanrum mulnande mina mossiga meningar!
2011-03-14

  Thirre
Ha ha, den var bra. Jag gillar alliterationer :-)
2009-01-18

    ~maria~
haha rolig text av en rolig männsika, mkt bra påtat vännen min :D applåder
2008-01-06

  Thurizas
ah vad roligt allt med start på M=)
2007-12-30

  LassO
mysigt, marigt, mastodont
2007-12-02

    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt med allitterationer! Här har du lycktats väldigt bra... :)

(Tror att tryckfelsnisse varit framme lite grand på sjätte raden: \"monstriöst\" ska väl vara monstruöst?

Tack för läsupplevelsen!
2007-12-02

  "Silver" VIP
Wow! Jag visste inte ens att det var möjligt att göra något sådant här. Kanonsnyggt och skickligt näst intill perfektion.
2007-11-15

  Lillasyster F
Imponerande allittererad historia. Detta är svårt att få till på det vis du gör, men här är det bara att gratulera till en välskriven dikt(om än i tvättstugans mindre muntra miljö)!
2007-11-11

    Laero
Den var rolig, och bra. Verkligen coolt att du fick ihop alla orden och med bara en bokstav.
2007-11-01

  Virgo Cinnamon
ja..jag kan ju inte annat är gilla denna eftersom mitt namn är Malin och jag e lite mullig =)
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mickey Blue Eyes