Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månhjärtas skafferi...


Mossiga livsmönster

 

Varför skränar fiskmåsar
så långt från öppet vatten
över stadens heta plåttak

Varför irrar människor
i mossiga livsmönster
med hårda mungipor


- när det finns öppna hav

stärkande vindar

och nya oupptäckta vägar

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 525 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-15 22:23



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
har bara ett ord för denna, wow! applåder o bokmärkning!
2007-11-17

  charlotte hedendahl
Så härliga och livsbejakande rader!
2007-11-17

    ej medlem längre
Grattis till läsvärt vännen!!:)))
2007-11-17

  © anakreon VIP
Som sagt:
Är du lycklig nog
att bo med utsikt
överhavet
är du lycklig nog!
Carl-Erik
2007-11-17

  Kim VIP
Enligt alliansen det ENDA HELIGA, uppskruvad som en leksak i metall!
2007-11-17

  Jan Linderoth
Följer gärna med dig på en stormig havspromenad!
En välartikulerad undran.
2007-11-17

    Mickey Blue Eyes
Härlig känsla!
2007-11-17

  _Mian_
Fin sommarkänsla i novembermörker som ger havs och sommarlängtan. Ja man kan sanneligen undra vad de har bland betongen att göra när de har ett bättre val!
2007-11-16

  Catrin
Åh härlig befrielse och livsbejakande text, längtan till hav och frihet, gillas!!!
2007-11-16

    ej medlem längre
Underbar underbar underbar...fråga!
De har fastnat i det bekväma, torftiga...
Me too men ser jag inte havet då och då kan jag lägga mig o dö...
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind