Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKAR

 

Älskar solstrålarna på min hud

älskar de luddiga tussmolnen

och skogbäckens porlande i fjärran

 

Älskar vardagsslamret i köket

älskar den rosa lilla tungan

som slickar smöret från mitt finger

 

Älskar att äga min dag

 

Och jag älskar se in de där havsblå igen

Var det 30 år sen sist?

Var nog lite förälskad då…

Nu känns bara värmen.

Ansiktet betydligt äldre detta möte

men den magnetiska livsgnistan

fortfarande intakt

 

Då som nu

ger han av sin magi

inbjudande som få

– och den strålar över mig

 

Älskar

att vara mitt i livet

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-12 12:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2012-08-06

  _Mian_
Livsbejakande - att fånga dagen och miraklena som belyser kropp och själ.
2012-07-14

    ej medlem längre
En skön känsla som du förmedlar... och smittar läsaren med.. om glädjen över att vara mitt i livet. Den lilla rosa tungan antar jag tillhör en söt katt.
2012-07-13

  Karin Rosberg
Så fint och ödmjukt skriven..........///
2012-07-12

    Krigsansikte
Fint.. önskar att det känns såhär när jag blir äldre..
2012-07-12

  träsnidaren
Väldigt fint, till en lycklig man!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind