Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från hösten 2010




När blir man hel?

vi bär alla på sidor
som motsäger varandra

är det vår kluvna hjärna
– eller är det bara
en fråga om tid
och evolution –
innan livet blir helt

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 460 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-08 17:07



Bookmark and Share


  walborg
Livet blir helt när vi dör. När vi lever får vi anstränga oss för att vara levande och inte dö psykiskt.
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind