Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besökte Azorerna i somras och simmade med vilda delfiner i havet utanför Ponta Del Gada.


Dolphinized

gracila
intelligenta
magiska

havens folk
med försprång på miljontals år
gentemot oss nykomlingar
landets folk


flocken simmar i en stor ring
bara några meter under mig
fullständigt hänförd
hypnotiserad och förförd
– dolphinized



om jag så bara för en dag
fick krypa under skinnet
på en delfin

om jag så bara
för en kort stund
fick känna insidan
av delfinsjälen
i det stora blå

kunde sälja min själ
för en dag som delfin





Fri vers av noname_realmind
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-03 16:55



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En upplevelse få förunnat! Förstår så väl önskan i texten!
2013-12-26

  walborg
Vilken härlig text att ta till sig och njuta av!
2013-11-03

  Fredrik P. VIP

Modig simtur bland de vilka djuren
som gav fascinerande upplevelse
och spännande lyrik. Tack för den!
2013-11-03

  M M Mannheim VIP
Fin beskrivning av en underbar upplevelse. Först trodde jag att du sett en aktionrulle med Dolph Lundgren!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind