Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums utsända

universum kan bjuda på
de mest utsökta solnedgångar
men bara uppleva dem
genom dig och mig

universum kan inspirera fram
den mest underbara musik
men bara gestalta den
genom dig och mig

universum kan forma
de mest utsökta landskap
men bara vandra i dem
genom dig och mig

universum kan skapa
de mest ljuvliga dofter
men bara avnjuta dem
genom dig och mig

universum kan mana fram
stjärnor, planeter och galaxer
men bara förundras över dem
genom dig och mig

du och jag
är universums utsända
att förnimma och uppleva
dess insida från utsidan





Fri vers av noname_realmind
Läst 732 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2013-09-25 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte vackert!!!! *
2013-11-03

  Lars Hedlin
Så fint gillas mycket! ;)
2013-11-02

  axveronika
Ja så värdefulla är den som kan iakkta och uppleva
2013-10-31

  Glittertind VIP
Mycket bra!
De tankegångarna leder tankar vidare...
2013-10-31

    Lone Wolf
Vackert!
2013-09-28

  Christine Sabel
Spännande rader, får perspektiv i min tanke
2013-09-25

  Trätobroder
Väldigt fina reflektioner. Livet och medvetandet är otroligt bra att ha.
2013-09-25

  Zensommaren
Right on spot!!! Utan medvetande kan ingenting existera. Väldigt vackert skrivet.
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind