Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar


Jag älskar
varje fågel som lyfter
varje glödande höstlöv
varje leende jag ser
varje hand i en annan hand

Jag älskar
varje doft av mylla
varje kluckande barnskratt
varje stolt spatserande vovve
lojalt bredvid sin matte

Jag älskar
varje vindfläkt
genom mitt hår
varje minne som drar förbi
över sinnets inre skärm

Jag älskar
även skuggorna
de hårda tonfallen
stanken av förruttnelse
och bittra svek

För närhelst jag älskar
fördjupas min livskänsla

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 538 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-05 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart
2011-07-10

  Mr Lindemann VIP
Det här med att bejaka varje beståndsdel av det livet har att ge - är en konst

Få kan behärskar det - Fler tror sig veta
2011-01-25

  Anna*
Du målar upp en parad av tydliga bilder som leder upp till slutraderna. Snyggt!
2010-12-06

  Water VIP
Vilket bra "filter" att se tillvaron genom.
2010-12-05

  Rachel Roth
men att komma dithän...
grattis
2010-12-05

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-12-05

  Christine Sabel
Så luftigt och lätt och så fantastiskt vackert!
2010-12-05

  Njord
Så vackert skriver du om denna sanning! Bra rytm och melodi i denna dikt.
2010-12-05

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2010-12-05

  Seglaren
kärlek livets mening
kanske
Applåd i varje fall
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind