Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombyte

 

Låter den akademiska rustningen falla

och kryper in i

den poetiska velourdressen

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 432 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-27 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns varmt och mjukt..
2010-12-31

  Njord
Skrattar gott åt din omvandling!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind