Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom, kärlek, liv




Sök

Sök

inåt först

utåt sen.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-10 17:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver den viktigaste av andningar
ofta andas det in alldeles fördjupt
i alla livsskeenden... vi glömmer andas ut...
2011-03-13

  Ari Viklund
för, det är, bara underbart, att
få ge bort, av det finaste, man
har, jag ska först gå inåt i mig
själv, att söka finaste pärla jag
kan hitta, och sen, skall jag gå
ut, efter en liten stund, och ge
kärleken, det vackraste av mig
2011-03-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Det är riktigt.
Jag har ett utkast som går ut på att själens dörr öppnas inåt.
Får se om jag får ihop det.
2011-03-10

  Nils Teodor VIP
Stanna upp och se
i visdom du börjar le
2011-03-10

    Ken Cassel
Instämmer med Lindemann här!
:)

Kram
2011-03-10

  Mr Lindemann VIP
Inte runtikring eller ovanpå
2011-03-10

    ADI Nehlin
nog så viktigt..fint fångat
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP