Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag hos medelklassen.



Tillvaron är inte riktigt

som när

ryssarna dansade nakna på

storarumsmattan,

men jag anpassar mig.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-09 10:24



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
Du kan då uttrycka dig!
Hur gick det för ryssarna!
2011-03-10

  hawkeye
Det är sådana här texter som kan rädda ens dag... Tack :)
2011-03-09

  cilax VIP
Det vibrerar i texten
vemod? längtan? dricka champagne ur en en sko? Släppa loss?
2011-03-09

  AgnesP
Underbar:)
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja