Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvind

 

 

shhh

shhhh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shhhh

sshhhh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shhh

shhh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shhhh

shhhhh

 

 

 

 

 

 

kärleksvind

 

 

 

 

 

 

 

 

shhhh

shhhh

 

 

 

 

 

 

kärleksvind

 

 

 

shhhh

shhhhh

 

 

 

 

shhhhh

 

shhhhh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guld

 

guld

 

kärleksguld

 

guld

 

guld

 

visdomsguld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resa

 

resa

 

inom mig

 

 

 

 

resa

 

resa

 

inom mig

 

 

 

 

 

 

 

 

kärlekens vind

 

 

 

shhh

shhh

 

 

shhh

shhh

 

 

 

 

 

 

 

 

så underbar

 

vila vagga

 

vila i mitt inre

 

 

 

 

 

 

ljus

 

värmer

 

vilar

 

stillar

 

 

 

 

 

flyger

 

fram

 

 

 

 

 

 älskar

 

stillheten i mig

 

 

 

 

 

drömmer drömmar

 

 

 

vackra bilder

 

 

 

 

 

stjärnljus

 

glimmar

 

änglavingar

 

 

 

 

 

 

ängel

 

flyger fram

 

 

 

 

 

älskar

 

floden

 

flöden

 

flödar

 

 

 

 

 

vacker

 

vackraste

 

eldar

 

brinner

 

 

 

 

 

 

träden

 

träden

 

påminner

 

 

 

 

 

jorda

 

borda

 

hjärtat

 

mitt

 

 

 

 

 

vaska

 

guldstoft

 

 

 

 

 

 

flyger

 

flyger

 

 

 

 

 

 i

 

min 

 

min

 

din 

 

din

 

vind vind

 

kärleksvind

 

 

 

 

 

resa

 

resa

 

stilla

 

kärleksvind

 

 

shhhh

 

 

shhhh

 

 

 

 

 

 

kärleksvind

 

 

 

shhhh

 

shhhhh

 

 

 

kärleksvind

 

 

 

 

 

 

älskar

 

älskar

 

 

kärleksvind

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-09 23:54



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker med mycket rymd och flöde
En resa in i tystnaden
där glädjen blommar
2011-03-14

    ej medlem längre
Kärleksbubbel
icke grubbel
right on
in flow
flow
flow :)
2011-03-11

  Ari Viklund
aldrig behöver du vara ensam,
där den kärleksvinden smeker
ditt hår, så ömt som en moders
lena hand när du ramlade, och
du känner dig varmt omsluten,
av denna högst älskvärda bris,
som endast hela dig önskar nu
den vyssjar med små pirrande
gungande videung, dig till frid
över allt av oro eller av smärta,
som hamnat i vägen, för att du
och ditt hjärta, ska få uppskatta
den lugna rösten när kärlekens
vind sveper iväg, och blåser på
såren, så allt ska bli bra igen nu
och inte ens minns du, vad det
var som smärtade, eller sårade,
för kärlekens vind, är alltid där,
och kan aldrig glömma, att just
du är finast av allt som finns. DU
2011-03-10

  Anna*
Underbar till både disposition, rytm och innehåll! =0)
2011-03-10

    ej medlem längre
en vind som rör ihop aquarelledroppar på en stilla vattenyta i kärlek... : ) fint!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP