Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett saknat minne


Fröken Röd, Fröken Svart och Fröken Gul


Tre vänner i natten
Fröken Röd, Fröken Svart och Fröken Gul
Tre skönsminkade damer
Fikar och pratar om det som
varit och hänt sedan sist

Kanske var det den här dagen
jag skulle hällt arsenik i tekoppen

Om det inte vore för dem
Fröken Röd och Fröken Svart

Mina två stjärnor i natten
Två pinglor att alltid förlita mig på
genom tjejsnack och skvaller
om hopplösa pojkvänner
och jobbiga klasskamrater

Vad vore livet utan dessa mina två
Fröken Röd och Fröken Svart

I Fröken Svarts kök
på de randiga sammetsklädda stolarna
vid det rustika bordet
med en kopp te i handen
Och en stjäl full av berättelser

Innan filmkvällen kan börja




Fri vers av Nattsuddan
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 00:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Myspys! :)
Härliga minnen!
väcker minnen!
Tack!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan