Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du. Du förtjänar respekt.

Kärleken förtjänar respekt!




Kärleken-Amors pil

 

 

:)

Kärleken

är villkorslös.

När kärleken slår till,

känner hjärtat att det vill,

älska.

Älska.

Älska.

Älska.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-10 08:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det
det naknade ansiktet
2011-03-13

  Let it go VIP
du får min lilla låga att flamma upp, härlig känsla, tack
2011-03-11

    ej medlem längre
Harrlitt! :-)
2011-03-11

  Ari Viklund
å, den känslan
å, den kraften
å, denna viljan
se pilar tränga
in så djupt, att
älska är måste
2011-03-10

  Filosofen2
Amors pilar är starka, men ibland har man svårt att ta de till sig, viftar bort och går vidare... Allt beror på hur livsfasen är...
2011-03-10

    ADI Nehlin
fin och så sant
2011-03-10

  mare VIP
Sant !!
2011-03-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig layout!
2011-03-10

  Mangal VIP
Vackert, finurligt och träffande.
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP