Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek och så..




En fråga?

Om det aldrig har varit?

Varför saknar du det så?

För att du vet hur det kan bli?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-10 08:43



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kanske saknaden är det vi söker hindra
förhindra
för hindra
sätter hinder för
2011-03-13

  Let it go VIP
Vi vet att det finns där, men vi förmår inte att skydda det. Massa annat trycker sig emellan och blockerar.
2011-03-11

  Ari Viklund
djupt därinne

i pirrcentrum,

kärnan av oss

kärlek till alltet

där är bara är,

visshetskällan.
2011-03-10

  Linda CH VIP
Kanske för att allt redan finns inom mig! Omedvetet
2011-03-10

  Filosofen2
Vackra rader:)
2011-03-10

  Linda CH VIP
Tänkvärt...att fundera på.
2011-03-10

    ADI Nehlin
ger att fundera på..väl skriftat
2011-03-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tankeväckande. =) Bra skrivet. =)
2011-03-10

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Ryskt skämt:
- Jag längtar till Paris igen
- Har du varit i Paris förut?
- Nej. Men jag har redan längtat tidigare!
2011-03-10

  Mangal VIP
Härlig fråga som väcker flera. Vad finns egentligen? Och vad skapar vi?
2011-03-10

  TT
...en fråga jag ställt mig tusen och tusen gånger...och för min personliga del är svaret ja, men det finns säkert lika många tankar runt detta som läsare...få rader...mycket tanke bakom kort text...tycker mycket om dessa små tankenötter...kanonbra!!!
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP