Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livselexir :)




Jag sökte

 

Jag sökte.

Jag sökte kärleken.

Jag sökte den med ljus och lykta, utanför mig.

Jag sökte den här.

Jag sökte den där.

Jag trodde, att jag hade funnit den.

Jag förlorade den.

Jag hittade den igen.

Jag förlorade den.

Jag sökte den.

Jag gav upp.

Men så, plötsligt en dag,

upptäckte jag,

att den fanns inuti mig.

Den största,

den käraste,

den vackraste.

Kärleken fanns inuti mig.

Ja, då märkte jag att kärleken fanns överallt.

Utanför mig.

I allt levande.

 Ja, kärleken finns i allt.

Kärleken är allt.

I en evighet.

Du behöver bara känna den.

Se den.

Hitta den.

I ditt hjärta.

 

Och du, den är underbar.  :)

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-11 09:19



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Du beskriver den så ljuvligt underbart..
och sant.. :)
hade vi den skulle allt vara underbart
och inga poeter längre finnas till..
men vi som tappat den
och inte hittar ur labyrinten..
vi söker med ljus och lykta
efter det du redan funnit..
kärleken till oss själva..

Du har en skatt att ösa ur
med vackra kärleksfulla
inspirerande ljuvliga ord
En sällsynt vacker talang :)

Poesi som ger oss ljus och
mod att söka vidare
och en vacker dag
finna din vackra
kärlek vi också..

Tack för din vackra
skattkarta som ger
oss riktningen :)
2011-07-31

  Lena Själsöga Keijser
ja
i den stund vi upphör med sökandet
sker

det
2011-03-13

  Anna*
Underbart och helt sant! Kärleken bär vi alla inom och när vi hittat den så fyller den allt och flödar över =0)
2011-03-12

    AA VIP
Fin text. // AA
2011-03-11

  La Magnólia VIP
Mycket vackert ...
2011-03-11

  Linda CH VIP
Love to you!
2011-03-11

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-03-11

  Ari Viklund
det bubblar av detta livets vatten till ord, regnbågskimrande gnistrande stjärnstoft syns i spegelblank vänlig yta, och de bär nu så vackert detta ljusets budskap till oss alla och envar, och jag hör hur det blixtrar och sprakar av helade hjärtan, en glädjetonom av allt gott när vi fylles ur kärlekens källsprång
2011-03-11

    Ken Cassel
Fint som vanligt ifrån dig, Ninaniona!
:)

Kram
2011-03-11

  TT
..vacker...positiv...peppande...gillar!!!
2011-03-11

    ej medlem längre
En livsviktig upptäckt att finna den i sitt eget hjärta, tack att du skrivit det så vackert, mina tårar börjar rinna...
2011-03-11

  Nina Nightwish
Vackert!
2011-03-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
WOW!
Vad glad jag blir av denna text.
För - det är just så det är.
Så fort man justerar in mottagningen i hjärtat på kärlekens frekvens, så upptäcker man att

Allt är kärlek!
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP