Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke ifrån diskbänken.



Dagarna är nästintill utav samma

kvalitet,

och innehåller nästan lika många

timmar.

Det enda som egentligen skiljer,

är ryggarna vi kliar.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-12 15:05



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Mm.
Sant.
Bra.
Tack!
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja