Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation

Den upplystes väg

Nyckel

Livselexir- Equilibrium




I

 

 

I

jag är

jag var

jag var ont

jag var gott

förenade i ett

jag var kropp

jag var själ

jag förenades av mina erfarenheter

i själen som samlade alla erfarenheter

från alla liv

jag levt

erfarenhet

upplevelse

känslor

gör så att

jag blir ett

öppnar mitt

hjärtas rum

jag förstår

att jag är

jag är upplyst

jag är medvetandet

som skyddar mig

jag är

jag är kärlek

jag är

jag är  ljus

jag är universums ljus

fylld av kärlekens ljus




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-22 19:36



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ett vara i kärlek
har ingen gräns
2011-03-23

  Lena Själsöga Keijser
du skapar
2011-03-22

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-03-22

    Ken Cassel
Underbart, Ninanion!
:)
Bokmärker!

Kraam
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP