Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu med läsning av mig.




Längtan

 

Längtan.

Längtan, så stark.

Vill flyga ut,  i rymden.

Förbi stjärnor, förbi galaxer.

Ut i intigheten.

Flyga hem,

 dit,

 där jag skapades.

Dit,

 där kärleken är.

Där jag inte känner mig,

 så ensam.

Vill flyga hem,

hem till landet, jag kom ifrån,

landet, där jag är.

Jag längtar så,

efter dig, vackraste, underbaraste.

Jag längtar så,

 efter att bara vara,

bara vara i kärleken.

Kärlek och ljus,

älskar er.

Måste meditera en stund.

Vara i nuet.

Känna kärleken, som bor i mig.

Älskar ljuset och kärleken.

Älskar.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-21 20:16



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kärleken bor i våra hjärtan
och längtan leder oss hem
2011-03-23

    ADI Nehlin
underbart vackert
2011-03-22

    AA VIP
Fint skaldat om längtan. // AA
2011-03-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Och nu lyssnade jag också.
Det är en helt annan sak att ta in dina sköna texter genom flera sinnen på samma gång.
Tack!
2011-03-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vackert härligt!
2011-03-21

    Ken Cassel
Fint min, älskade vän!
:)
2011-03-21

    ej medlem längre
Kärlek! Pirrande skön läsning... att få höra..... Tack!
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP