Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min resa

min resa

skedde inom mig

i heta smärtor

glödande eldar

svartaste mörker

kallaste vindar

isigaste grottor

djupaste avgrund

där

fann jag vägen ut

ut ur smärtor

in i hjärtat

där

sprängde jag

hjärtats smärtor

i tusen bitar

kvar fanns

bara aska

då vaknade jag

vaknade min själ

till liv

jag levde

jag älskade

jag var

så underbar

inuti mig

kände saker

kände kärlek

visste allt

resan inom mig

resan

genom tjäran

genom elden som brann

upp ur askan

flög jag fritt

som ängel med vingar

vita som snö

levde jag igen

mindes jag plötsligt

att jag var och är

jag är kärleken

kärleken

villkorslös

kärlekens ljus

i evig tid.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-24 19:26



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert lyser dina ord
i kärlekens ljus
Tänk att finna sitt Hjärta
mitt i all smärta
Ja i mörkret ser man
ljuset som klarast
2011-03-25

  Let it go VIP
ja det är en härlig känsla - att kraschlanda totalt, pulveriseras, se hur alla trassiga delar trampas itu och sedan när allt är som längst borta, händer något, en urkraft som för alltsammans ihop igen och sakta, sakta växer styrkan, som föder viljan och hoppet ses igen, nya mål sätts och nya potentiella kraschladdningar föds ... du beskriver det som vanligt härligt och väl
2011-03-25

    ej medlem längre
Lovely!
2011-03-25

  Ari Viklund
kärlek kan man alltid lita på
2011-03-25

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Du reste lång väg.
Du reste dig.
Du hittade hem.
Och allt detta inuti ditt hjärta.
2011-03-24

    AA VIP
Den inre resan kan vara nog så smärtsam men kärlek kan övervinna det mesta. // AA
2011-03-24

  Lena Själsöga Keijser
tack att du skänker denna ljuskaskad
2011-03-24

  queenia
så vackert vännen.. Andas gröna knoppar, lust, och liv!!!

... genom smärta ur askan till livet!!!

kram på dig ... <3
2011-03-24

  filosofian
Du är en stjärna på att skriva och jag tror du har rätt. Man gör en inre resa..
2011-03-24

    Ken Cassel
Ja, du Ninanion!
:)
Ja, du är allt en stjärna du som glittrar så klart med dina fina alster
För själv när jag får läsa de, så skiner jag bara upp, med ett stort och lyckligt leende
Tackar så mycket, för det!
:))

Kramar!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP