Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlåta

Att förlåta,
är att älska sig själv,
för vi är alla ett.  




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-25 21:55



Bookmark and Share


  Ari Viklund
viktig insikt att ta till hjärtat
2011-03-27

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Att förlåte,
är att älska sig själv.
Ty du betalar dyrt
för din ilska, missunnsamhet
och revanschlystenhet.
2011-03-26

  Katinka VIP
Det var verkligen så bra sagt, stiligt diktat. Något att minnas.
2011-03-25

  Lennart Bång
Så sant
2011-03-25

  Lena Själsöga Keijser
begrundansdjup stiger

förlåt... för låt

be om grunds djupa innebörd



tack
2011-03-25

    AA VIP
Fin text. // AA
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP