Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt?

 

Ingen är perfekt,

 men ändå är vi perfekta,

                                                     som vi är .                                     

:)




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-31 22:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta vackra ord vilket stänkts ned med smuts... perfekt
ser snö
kristaller
inte en enda snöstjärna är den andra lik
unika
perfekta i sig
ser den vita sidenjorden
havet
träden stenar allt
vet att allt är perfekt
det var orsaken till vårt instigande
vårt möte vårt inträde till denna vackra pärla vi en gång såg och längtade till

tillsammans är vi helhet
mångfald
2011-04-01

  filosofian
Klokt sagt. Det är väl det unika med alla människor som gör de perfekta? :)
2011-04-01

  M.A.J.R
Det var verkligen en käft smäll så sant bra nina =)
2011-03-31

    AA VIP
Det var bra skrivet. Var och en är uik på sitt sätt. // AA
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP