Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ozymandias

 

Kliver upp

Mötts av ett fluffhjärta

som kommer farande

Snor sig kring mina ben

Som vore han orolig

att skulle jag lämna honom

 

Pockar på min uppmärksamhet

Kräver mitt gensvar

 

Trycker in sitt lilla huvud under min haka

Pressar hela sin kropp mot mitt bröst

Fyller mitt hjärta med värme och kärlek

 

Som vore han orolig

att skulle jag ge mig av

Men hur skulle jag kunna ge mig av

När det är han som fyllt mig med kärlek

 

Fyllt mig med mening då jag varit tom

som vakat över mig och sett efter mig

Tagit hand om mig och givit mig mening

 

Hur skulle jag kunna överge honom

Efter allt han gjort för mig

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-11 01:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vacker!
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan