Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köldskador.

Vintern härjar i min kropp
Något saknas som aldrig funnits där
Något saknas
som aldrig har saknats förr

Vindar av is från smärtsamma minnen
och varje dag saknas något
för att det ska kunna kallas dag
med den värdighet dagen borde bära upp
Jag borde bära min värdighet
men jag förfaller
i takt med isens frusenhet på sjön
Isen och sprickorna

Vintern härjar
och jag har inga element i min själ
som är varma nog för att göra motstånd
Det finns ingen hetta som lindrar denna kyla
Förfallet
FÖRFALLET

Det är nu
NU
som jag måste kasta ankar



men var?




Fri vers av Linda A
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-12-23 12:42



Bookmark and Share


  stannar kvar
*lånar ut en filt* Bra skrivet, känner igen den känslan...
2005-12-23

    Cajsa
Känner smärta när jag läser din dikt. Du hittar så bra ord. God Jul!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A