Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodprinsen

 

Jag kysste en groda för ett tag sedan

Och grodan förvandlades till en prins

En sagoprins från min barndoms drömmar

Men prinsen missade att det var jag

Jag som var prinsessan

Och sprang åt fel håll

 

Så hur fångar man en groda

som förvandlats till en prins?

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattsuddan
Läst 791 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 12:21



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ha ha..underbar..snopet
2011-08-17

  Prins Hatt Under Orden
Det tål att tänkas på. Du fångar livet.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattsuddan
Nattsuddan