Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tolv månader efter....


Ett år i sorg

Jag ville be för dig ikväll
Till de gudar jag aldrig förut besvärat
Strö myrra runt mitt vardagsrumsgolv
Och sluta ögonen

För det som dränktes i azur
Vill jag minnas för alltid
Och jag förlorade dig
När du omfamnade havet

Jag ville tänka på er inatt
Som ni lever i mig
Trots att jag blev ensam kvar




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:38



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket sorglig
men fin hyllning till den du har förlorat
jag blir alldeles mållös när jag läser denna text
tack för att du delar med dig
2006-01-21

    Smålandspåg
Herregud flicka, du skriver så man blir tårögd!
2005-12-23

  Therés
Vackert, sorgset och bra skrivet
2005-12-23

    Cajsa
Mycket vacker, sorglig dikt! Bra skrivet
2005-12-23

  kärleksbarn
otroligt vackert om sorgen efter de som inte längre finns hos en!
älskar:

Till de gudar jag aldrig förut besvärat.

och

För det som dränktes i azur.

tokbra!
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa