Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina händer

'

 

I dina händer

är jag sand som du formar till glas

och du

är min glasblåsare

du värmer

sanden

med ditt hjärtas eld

 du blåser liv i min ande så ömt

du formar mig till det vackraste av glas

var dag får jag en ny form

en ny färg

ingen dag är den andra lik

du har en mästares verktyg

ja du skapar underverk

med dina händer

och din mun

ja  du skapar mig så ömt

till det vackraste av glas

och jag blir vackrast

i dina ögon

ja  i dina ögon

blir jag

det vackraste glaset i världen

och minns älskade

att jag föddes

i dina magiska händer


 




 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-05-08 21:24



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så underbart vackert skriven..

och en underskön kärlek
där vi smälter och formas
i kärlekens ljus..
ja det kan nog inte beskrivas
vackrare än du redan gjort :)

där har jag varit
och dit vill jag igen..

Tack för de ljuvligt vackra
bilder du målar i undersköna
ord du kärlekens poetissa :)
2011-08-01

  stella
Såå vackert!
2011-05-10

  TT
...riktigt riktigt vackert diktat...så bra skapat...av DINA händer :- )
Mycket bra text!!!
2011-05-10

  Linda CH VIP
Det sprödaste och vackraste glaset format av kärleksfulla händer. Så vackert och innerligt skrivet!
2011-05-10

  Anna*
Riktigt vacker skrivet och jag tycker om att du återkommer till titeln flera gånger! Snyggt!
2011-05-09

    ej medlem längre
ja unikum o vacker!
2011-05-08

  Lena Själsöga Keijser
vackert
vackra bilder stiger fram
upp ur
2011-05-08

    AA VIP
Vackert....
2011-05-08

  mare VIP
Fint diktat ;)
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP