Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var så det var. jag var ung men så fruktansvärt förälskad.


Förlusten av dig.

I
jag går nu, sa jag
och stannade

II
vid minsta beröring svimmar hon, sa du
och höll om mig
tills jag vaknade igen

III
jag ska dränka mig idag, sa jag
och tvekade

IV
jag älskar dig inte längre, sa du
och grät
tills jag förstod

V
jag går nu, sa jag
och druknade i min egen tomhet




Fri vers av Linda A
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-12-26 15:31



Bookmark and Share


  Christer VIP
gillade den hær...i sin uppbyggnad och innehåll. gillar det korthuggna och kompakt stora. jag skulle byta ut "drunkna" i sista stycket...eftersom det næstan anvænts i stycke tre...før variation (shit, vad jag børjar bli petig i min kommentarer)...tyckte om...i alla fall.
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A