Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en rauk i nordanvinden

 

Den pilen du lyfte ur kogret

och la i din båge

den du avfyrade mot mig

i all din vrede

den visste var den tog

och jag föll

du skrattade rått

 

men du

jag kommer alltid

alltid

att ta mig upp igen

 

När jag står på en klippa i havet

låter vinden röra min kind

vågornas vatten frysa

till ett skal på min kropp

då är jag orubblig

 

och du

jag kommer aldrig

aldrig

låta dig närma dig igen




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 200 gånger
Publicerad 2005-12-26 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman