Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrenerna blommar

Syrenerna blommar och jag fyllde fyrtio igår.
Varför faller din sorg rakt in i mig
när allt jag önskar att se dig le under syrenbusken jag planterade.

Kanske blev vintern för lång för oss,
eller har sorgen byggt för ett evigt bo.
Syrenerna blommar så vackert men jag fyllde aldrig klok igår.

Pyjamas och sköna låtar får mig att skriva till dig.
Ja du vet, när din sorg faller så djupt in i mig
fast syrenerna blommar och det är maj och så vackert.

Vi har alltid väntat du och jag
och kanske är det vår starkaste kärlek,
den eviga längtan och syrenerna som blommar.

Kanske är det inte mer än så men ändå så starkt.
Ja du vet, när syrenerna blommar och vi är så långt ifrån varandra.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-23 01:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Som alltid skriver du sorgen vacker Kram
2011-07-24

    Max Poisé
Otroligt sällsamt skrivet!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna