Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker inte

Jag tänker säga tack för mig.
Tänker säga högt och tydligt att jag inte vill mer.
Jag tänker gråta ihop med regnet och låta det blöta skölja genom min själ.
Rena det onda och be om frid.

Jag tänker inte låta någon skada mig igen.
Tänker falla på knä och be om förlåtelse.
Jag tänker be om nåd för andras liv, och styrka för mig att förlåta.
Släppa taget om det fula och se Syrener blomma.


Jag tänker omfamna min mors grav.
Tänker vattna gräset som gömmer henne.
Jag tänker sjunga sångerna hon sjöng för mig som barn och låta lögnerna dö ut.
Avsluta helvetet och välkomna vårens skönhet.

 




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 738 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-04-26 11:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra stark och i beröring <3 kram
2018-05-04

  aol
Starkt vackert och så djupt berörande skaldat,
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna