Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Åh som jag vill skriva det vackra tillbaka in i min själ.
Smida ringar i guld och tatuera in evigheten i mitt hjärta.
Åh som jag önskar mig musiken tillbaka in i min röst.
Måla regnbågar i regndropparna som faller.

För om jag kunde få allt tillbaka så skulle jag kunna ge dig en vacker gåva.

Åh som jag önskade kunna glittra stjärnor på en nattsvart himmel.
Skapa värme med mina händer när kylan lamslår.
Åh som jag önskar att jag kunde göra lycka av ingenting.
Smaka på kärleken när den glöder.

För om jag kunde få allt jag önskar skulle jag ge allt jag har till dig.

För dig vill jag leva, för dig vill jag känna.
För dig vill jag önska, för till dig vill jag ge.
Vill ge dig mer... mer än jag har.
Åh som jag önskar att jag var.




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 435 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-25 18:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket rik på känsla och inlevelse..kram
2018-04-20

  LenaJohansson VIP
Vackert diktat
2017-12-29

  Eva Langrath VIP
Vackra kärleksfulla längtansord
2017-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna